شد. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید یا فروختن اتومبیل خود را دارید بهتر است در این مقاله با پیشخوان همراه باشید تا اطلاعات کامل و جامعی را در رابطه با مرحله تعویض پلاک خودرو با شما به اشتراک بگذاریم. در این مقاله با شما صحبت خواهیم کرد که به چه مدارکی نیاز دارید و قبل از رفتن به مراکز تعویض پلاک باید به چه جاهایی مراجعه کنید و چه مدارکی باض خود به همراه داشته باشید. همچنین با شما در میان خواهیم گذاشت که چه هزینههایی را باید در باجهها بپردازید.
در سامانه قبضینو، استعلام خلافی خودرو به دو صورت امکانپذیر است:
استعلام جزئیات خلافی و پرداخت با پلاک: در این روش، تسویه خلافی به صورت آنی انجام میشود و جزئیات کامل جرائم رانندگی قابل مشاهده است. استعلام خلافی با پلاک ملزم به پرداخت 52,000 ریال است که از اعتبار شما کسر و احراز هویت با کد ملی و شماره موبایل مالک وسیله نقلیه انجام میشود. لازم به ذکر است که قبضینو دخل و تصرفی در تعیین این هزینه ندارد.
استعلام مجموع خلافی با پلاک بدون جزئیات: در این روش، امکان استعلام خلافی و مشاهده مجموع مبلغ جرائم امکانپذیر است. در این روش دیگر نیازی به احراز هویت نیست و میتوانید مجموع مبالغ خلافی وسیله نقلیه خود را مشاهده و نسبت به پرداخت آن اقدام کنید.
به محض صدور خلافی خودرو، قبضینو به صورت آنی لیست خلافی را بروزرسانی میکند و میتوانید به راحتی قبوض جرائم رانندگی خود را مشاهده و با اطمینان پرداخت کنید. با استفاده از امکان پرداخت گروهی در سبد قبض قبضینو میتوانید قبوض جرائم خود را به صورت یکجا پرداخت نمایید.
با وارد کردن شماره پلاک خود در روش استعلام خلافی خودرو با جزئیات میتوانید خلافی خود را به صورت کامل و با جزئیات مشاهده کنید و نسبت به پرداخت آن اقدام کنید. سوابق استعلام خلافی شما نیز در بخش سوابق خدمات پلیس در سایت و اپلیکیشن قبضینو قابل دسترسی است.
در قبضینو امکان چاپ رسید خلافی به همراه جزئیات قبض خلافی را نیز وجود دارد و برای استفاده از این امکان کافیست پس از پرداخت جرایم با پلاک، به بخش سوابق در پروفایل کاربری خود مراجعه و رسید پرداخت
تعویض پلاک خودرو یکی از اقدامهایی است که همه خریداران و فروشندگان خودرو با آن برخورد خواهند داشت و بعضی از افراد که برای اولین بار به سراغ این کار میروند و با روند آن آشنایی ندارند خلافی خودرو با کندیهایی روبرو میشوند که البته با یک آموزش ساده این مشکل حل شدنی است.
تعویض پلاک خودرو از آخرین مراحلیست که باید در انتقال و معامله خودرو انجام شود. تعویض پلاک خودرو آخرین مرحله قانونی انتقال مالکیت خودرو است. به هر ترتیب در این مقاله اطلاعات جامع و کاملی از تمامی مراحل مختلف تعویض پلاک را به اطلاع شما خواهیم رساند. در این مطلب تمام مدارک و اطلاعات لازم و هر آنچه که باید در مراکز انجام دهید را به شما خواهیم گفت. استعلام خلافی خودرو
ر گذشتهای نه چندان دور که تکنولوژی هنوز به اندازهی این روزها پیشرفت نکرده بود، رانندگان محترم و متخلف برای اطلاع از لیست خلافیهای خودرویشان مجبور بودند به یکی از شعب دفاتر پلیس +10 در محلهشان رجوع کنند تا بتوانند لیست خلافیهای خود را تهیه کنند و از خلافیهای خواسته و ناخواستهی خود مطلع شوند.
پس از آن هم اگر تصمیم به پرداخت میگرفتند؛ باید به یکی از نزدیکترین شعب بانک ملی در اطرافشان رجوع میکردند و جریمه را پرداخت میکردند.
بگذریم از این که ممکن بود برای یک راننده به دلایل مختلف مشکلی فوری پیش بیاید و مجبور باشد در ساعاتی غیر از ساعت اداری بانک و پلیس +10، جرایم خود را پرداخت کند؛ اما به دلیل شرایط موجود نتواند این کار را انجام دهد و به مشکل بربخورد.
در کل در گذشته پرداخت خلافی و قبوض جریمه کار بسیار سختی بوده است. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن روشهای مختلف برای پرداخت قبوض، بسیاری از مشکلات انسان حل شده است.
ما در این مقاله تصمیم داریم 10 روش مختلف پرداخت خلافی را با یکدیگر بررسی کنیم تا خدای نکرده شما رانندهی عزیز به دلیل دشواریهایی که پرداخت قبوض برایتان دارد، از این امر مهم غافل نشوید. پس حتما ادامهی مقاله را بخوانید!
https://pishkhan24.com
پیش از این اهمیت دریافت و استعلام خلافی خودرو و پرداخت آن را ذکر کردیم. همچنین گفتیم که با پیشرفت تکنولوزی راههای بسیاری برای پرداخت خلافی خودروی شما وجود دارد. در ادامه چند روش مهم و کاربردی و سادهی گرفتن خلافی خودرو را با یکدیگر بررسی میکنیم.
یکی از اولین و سادهترین راههای پرداخت خلافی خودرو که به ذهن هرکس میرسد، مراجعه به وب سایت راهور است. وب سایت راهور وب سایتی است که راهنمایی و رانندگی به همین منظور تعریف کرده است تا شما وارد سایت شوید و اطلاعات مربوطه را به سیستم وارد کنید تا بتوانید خلافی خودرویتان را استعلام کنید.
فقط در استفاده از وب سایت راهور باید چند نکته را مد نظر داشته باشید:
البته این مرحله بیشتر به کار کسانی میآید که خودرویشان در زمانی که خودشان نبودهاند با جرثقیل توقیف شده است. همیشه صحنهی مواجهه با جای خالی خودرویتان از سختترین لحظات ممکن است و ترس برتان میدارد که نکند خودرویتان دزدیده شده است. اما با مشاهدهی تابلوی حمل با جرثقیل متوجه میشوید که خودرویتان توسط پلیس توقیف شده و ان را ندزدیدهاند. بهترین کار این است که با 110 تماس بگیرید و وضعیت خودروی خود را پیگیری کنید که مطمئن شوید پلیس آن را توقیف کرده است. همچنین حتما نام و آدرس پارکینگی را که خودروی شما به آن منتقل شده است از اپراتور 110 بپرسید.
البته راه دیگری هم وجود دارد! شما میتوانید با ارسال شماره پلاک خود به شمارهی 30005353 از انتقال خودرویتان به پارکینگ مطمئن شوید و خلافی خودروی خود را بگیرید. فقط توجه داشته باشید که اگر مثلا شماره پلاک شما 44 419 م97 است، باید به این فرمت شماره پلاک خود را ارسال کنید: 9741944
همچنین میتوانید برای استعلام خلافی و مشاهدهی جریمههایتان به سامانه استعلام خلافی مراجعه کنید تا بتوانید بفهمید که چقدر پول باید برای ترخیص ماشینتان از پارکینگ بدهید.
دومین مرحله برای ترخیص خودرویتان این است که مدارک لازم برای ترخیص خودرویتان را آماده کنید و به پارکینگ راهور مراجعه کنید. پارکینگهای راهور و ستاد خلافی خودرو از ساعت 7 صبح شروع به کار میکنند و بهتر است شما هرچه زودتر خودروی خود را از پارکینگ ترخیص کنید تا هم کار خودتان جلو بیفتد، هم از رسیدن آسیبهای احتمالی به ماشینتان جلوگیری شود و هم این که هزینهی پارکینگ کمتری را پرداخت کنید.
پس به محض این که اطلاع پیدا کردید که خودرویتان در کدام پارکینگ قرار دارد دست به کار شوید و با به همراه داشتن اصل و کپی مدارک زیر نسبت به ترخیص خودرویتان اقدام کنید.
کارت شناسایی خودرو:
کارت شناسایی خودرو یکی از مهمترین مدارکی است که همیشه در هنگام رانندگی و برخوردن به موقعیتهای این چنینی باید به همراهتان باشد. اهمیت این کارت ان قدر زیاد است که اگر در هنگام رانندگی پلیس خودروی شما را متوقف کند و شما کارت ماشین را به همراه نداشته باشید حق این را دارد که ماشین شما را به پارکینگ منتقل کند. پس همین الان این کارت را در لیست مدارک خود بگذارید تا همراهتان به ادارهی ترخیص ببرید.
بیمه شخص ثالث:
بیمه نامهی شخص ثالث هم یکی دیگر از مدارکی است که به همراه نداشتن ان ممکن است باعث توقیف خودروی شما شود. در بالا دیدیم که یکی از دلایل توقیف خودرو این است که بیمهی شخص ثالث به همراه نداشته باشید یا مهلت ان به اتمام رسیده باشد. در این صورت برای ترخیص خودرویتان لازم است به ادارهی بیمه مراجعه کنید و بیمه نامهی خود را تمدید کنید سپس با در دست داشتن اصل و کپی بیمه نامه، به ادراهی ترخیص مراجعه کنید و مراحل ترخیص خودروی خود را پیگیری کنید.
کارت ملی مالک خودرو:
اگر خودرو به نام خودتان است حتما کارت ملی خود را به همراه داشته باشد. اگر هم ماشین به اسم شخص دیگری است از او کارت ملیاش را قرض بگیرید زیرا در مراحل ترخیص خودرو به شدت به ان نیاز پیدا میکنید.
گواهینامهی راننده:
مثل روز روشن است که اگر گواهینامهای در کار نباشد، ماشینتان تا ابد در پارکینگ راهور باقی خواهد ماند. پس گواهینامهتان را حتما همراهتان ببرید.
برگه سبز خودرو:
برگه سبز خودرو در حقیقت همان سند مالکیت خودروی شماست که در مراحل ترخیص خودرو حتما باید همراهتان باشد.
صورتحساب پرداخت شده خلافی خودرو:
قدم بعدی برای ترخیص خودروی توقیف شدهتان از پارکینگ این است که باید خلافی خودروی خود را بگیرد و جریمههای آن را پرداخت کنید. علاوه بر اینها، هزینهی پارکینگی که خودرویتان در ان توقیف شده است نیز به گردن خود شماست.
شما میتوانید برای استعلام خلافی خودروی خود به یکی از روشهای زیر اقدام کنید:
به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید و لیست خلافی خود را از انها بگیرید؛
از طریق سامانههای اینترنتی معدد اقدام به استعلام خلافی خودروی خود کنید.
برای پرداخت جریمههایان نیز یا میتوانی به یکی از شعب بانک ملی مراجعه کنید و یا از طریق نرمافزارها و سایتهای ایننترنتی معتبر مانند قبضینو این کار را انجام دهید.
پس از پرداخت خلافی ماشین، یک برگهی کپی از تاییدیهی عدم خلافی خود تهیه کنید.
برگه پرداخت عوارض شهرداری:
برای ترخیص خودرویتان از پارکینگ لازم است علاوه بر استعلام و پرداخت خلافی خودرو و جریمههایتان،از عوارض شهرداری مربوط به خودروی خود نیز استعلام بگیرید و نسبت به پرداخت انها اقدام کنید. عوارض شهرداری مربوط به خودرویتان بسته به این که مل خودروی شما چیست و در چه محلی توقیف شده است؛ ممکن است متفاوت باشد.
پس از پرداخت عوارض شهرداری از تاییدیه آن کپی تهیه کنید و در لیست مدارک خود بگذارید.
علاوه بر مدارکی که در بالا ذکر کردیم، لازم است به پارکینگ مراجعه کنید و برگهی جریمه و برگهی مربوط به توقیف خودرو را از متصدی پارکینگ دریافت کنید. همچنین از متصدی پارکینگ بپرسید که برای ترخیص خودرویتان باید به کدام ادارهی ترخیص مراجعه کنید؛ زیرا در شهرهای بزرگ همچون تهران چندین ادارهی ترخیص وجود دارد و بسته به این که خودروی شما در کجا و به چه دلیلی توقیف شده، باید به یک ادارهی ترخیص متفاوت رجوع کنید.
همچنین به این نکته هم توجه داشته باشید که در هنگام رجوع به ادارهی ترخیص باید پوشهای برای مدارک خود تهیه کنید. پوشههایی که در ادارهی ترخیص به رانندگان دده میشوند دارای رنگهای مختلفی هستند و بسته به این که مامور راهنمایی رانندگی خودروی شما را به چه دلیل توقیف کرده است، رنگ پوشهی متفاوتی به شما داده میشود.
زمانی که مدارک بالا را تهیه کردید؛ با به همراه داشتن اصل و کپی مدارک، به یکی از ادارات ترخیص شهر خودتان مراجعه کنید. در اداره به شما یک برگهی ترخیص داده میشود که باید آن را تکمیل کنید. بعد از تکمیل برگه تمامی مراحلی که باید برای ترخیص خودروی خود انجام دهید توسط کارکنان و اپراتورهای ترخیص برای شما نمایش داده میشود.
در آخر اگر مدارک شما نقص یا مشکلی نداشته باشد، پس از دریافت هزینهی جرثقیل و پارکینگ از شما نامهی ترخیص خودرویتان صادر میشود.
پس از پشت سر گذاشتن هفت خان رستم و انجام دادن تمامی مراحل بالا، باید به پارکینگ راهوری که خودرویتان در آن پارک شده است مراجعه کنید و خودرویتان را ترخیص کنید. حتما در حین ترخیص خودرو بدنهی ماشین و سیستم تعلیق ان را چک کنید تا در هنگام انتقال آسیبی به ماشینتان وارد نشده باشد.
در همین مقاله اشاره کردیم که شهرهای بزرگ مانند تهران، ممکن است چندین ادارهی ترخیص داشته باشند و بسته به این که ماشین شما در کجا توقیف شده استغ شما را به یک اداره ارجاع میدهند. پس دانستن ادرس ستادهای ترخیص خودرو برای شما ضروری است. لذا در این بخش از مقاله ما آدرس ستادهای ترخیص خودرو را برای شما آوردیم:
کلام پایانی
در این مقاله تلاش ما بر این بود که شما را با مراحل استعلام خودروی توقیفی و ترخیص آن از پارکینگهای راهور آشنا کنیم تا اگر خدایی نکرده روزی گذرتان به ادارههای ترخیص خودرو افتاد یا ماشینتان را توقیف کردند بدانید که دقیقا چه مراحلی را باید طی کنید. زیرا این که با مراحل آشنایی نداشته باشید باعث میشود مراحل تدریس خودرویتان طولانی و طولانیتر شود و وقت با ارزشتان بیشتر به هدر برود. اما با خواندن این مقاله میتوانید هر آنچه را که نیاز دارید برای ترخیص خودروی توقیفیتان بدانید. نظرات خود را در کامنت زیر پست به اشتراک بگذارید!
آیا خواندن مقاله برایتان مفید بود؟
در قدم اول بهتر است که با مراحل تعویض پلاک به ترتیب آشنا شوید، توجه کنید که توالی موارد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در مراحل زیر تمام نکاتی که شما باید از لحظه ورود به پارکینگ و دریافت فیش نوبتدهی تا لحظه خروج از پارکینگ انجام دهید ذکر شده است.
1.پرداخت ورودی پارکینگ تعویض پلاک و دریافت یک برگه نوبتدهی.
2. طبق شماره برگه ورودی به غرفه مورد نظر خود در ساختمان اداری مراجعه کنید.
3. بعد از دریافت پوشه، مدارک مورد نیاز را در داخل پوشه گذاشته و جهت بررسی نهایی به کارشناس حقوقی غرفه مربوطه تحویل میدهید.
4. یک کاغذ برای بازدید خودرو به شما داده میشود که افسر حاضر در تعویض پلاک، شماره شاسی، شماره موتور، شماره بدنه و اصالت خودرویتان را بررسی و تایید میکند.
5. برگه تایید بازدید فنی به همراه شرایط خلافی خودرو به شما داده میشود. در صورتی که خودرو دارای خلافی باشد، این مبلغ باید توسط فروشنده و با دستگاه POS موجود در مرکز تعویض پلاک پرداخت شود.
6. واریز وجه تعویض پلاک برابر تعرفه به حساب خزانه در باجه بانک ملی
7. پس از تایید نقل و انتقال و سند مالکیت خودرو، دستور فک پلاک و سپس برگه سبز خودرو را دریافت میکنید و پس از آن پلاک قدیم را تحویل انبار پلاک داده و پلاک جدید دریافت میکنید.
8. برای نصب پلاک اگر بخواهید پلاک جدیدی بر روی خودرو نصب کنید حدودا 10 دقیقه و اگر پلاک قبلی خود را برای تعویض بخواهید حداکثر 1 ساعت باید منتظر بمانید.
9. برای خروج از پارکینگ برگه ورودی را تحویل داده و خارج میشوید.
برچسبهاخلافی